Bli medlem i ÅSFH

Hur blir jag medlem?

I början av varje skolstart ordnar ÅSFH en inskrivningskväll där du som gulis har möjlighet att bli medlem i föreningen, lära känna oss i styrelsen, våra funktionärer, andra gulisar och övriga medlemmar. Håll utkik på våra sociala medier för info om inskrivningskvällen.

Det går förstås också bra att bli medlem i ÅSFH vilken tid på året som helst. Skriv då ett e-postmeddelande till vår sekreterare via formuläret nedan där du informerar om att du vill bli medlem.

Du blir medlem i föreningen genom att betala in medlemsavgiften om 15 € (7,50 € för gulisar) till vårt bankkonto. Du behöver absolut inte ha någon direkt koppling till Åland, vi välkomnar alla in i vår åländska famn med öppna armar!

Studentföreningar och nationer i Helsingfors

Program

Genom att bli medlem i ÅSFH får du förtur till våra evenemang, exempelvis våra sitzar, beerpong-turneringar, årsfester och barrundor. Du får även ett förmånligare pris till evenemangen. Det allra bästa är att du får vara med och stödja det åländska studentlivet i Helsingfors och blir en del av en härlig gemenskap! De olika evenemangen publiceras alltid på ÅSFH:s InstagramFacebook så att du inte missar något! 

Svenska i Helsingfors

Bli medlem

Tack! Ditt meddelande har skickats.
Hoppsan! Något gick fel.